Ennyit buksz külföldi utazásaidon, ha nem Revolutot használsz! - Számvető

A Revolut az a fintech, amely újra akarja írni a bankolás szabályait. És milyen királyul teszik ezt! A Revolutról folyamatosan lehet hallani, ami nem csoda tekintve, hogy elegáns, letisztult formában nyújtja azt a szolgáltatást, amit a bankoknak már évek óta kéne. És mindezt ingyen!

A pénz, amit elbuksz

Gondolom már mindent tudsz a Revolutról hiszen jelenleg a csapból is ez folyik mindehol és én is leírhatnám újra, hogy milyen sokat spórolhatsz vele, de inkább úgy döntöttem, hogy megmutatom. Hiszen téged, pénzügyileg tudatos olvasót úgyis csak az érdekel, hogy Te személyesen mekkora kupac pénzt tudsz megspórolni ezzel, amelyet aztán olyan izgalmas termékekbe fektethetsz, mint az ETF vagy állampapír. De felőlem költheted egy Putyin medvén lovagló bögrére is, a lényeg, hogy ne a banknak fizesd. (majdnem megvettem, de végül erős maradtam)

Itt egy kalkulátor, amellyel pontosan kiszámolhatod, hogy évente mennyit buksz azon, hogy a bankod vált a külföldi költéseid során.

Igen, ennyit fizetsz a bankodnak, amikor a berlini október fesztiválon fizeted a 15 eurót az aranybarna literes sörökért vagy az olasz tengerparton az elfogyasztott tenger gyümölcsei pizzádat.

Pedig, ha Revolutot használnál, akkor ennyivel több maradna a zsebedben. És akkor még nem is számoltam azzal, hogy a készpénzfelvétel is ingyenes 200 euró értékig. Nem kell nagy mennyiségű készpénzt váltanod előtte és tartanod magadnál. A nyaralás után sem marad rajtad az adott ország devizája, amit gyakran elfelejtünk visszaváltani.

Aki a kicsit nem becsüli

Ha a kalkulált összeg nem lépte át az ingerküszöbödet, akkor valószínűleg nem érdemes vesződnöd a Revoluttal, ha csak nem szeretnéd egy modern, felhasználóbarát felületen kezelni a pénzedet. Szerintem már a kártya doboza miatt is érdemes megrendelni.

Ha a kalkulált összeg átlépte az ingerküszöbödet és még nincs Revolut kártyád, akkor kezd el a regisztrációt ide kattintva.

Ha szeretnél még többet megtudni a Revolutról, akkor olvasd el EZT a cikket.

Számvető Logó transzparens PNG

Tetszett a cikk? Iratkozz fel és minden héten elküldjük legfrissebb cikkeinket!Számvető Dani

Dani vagyok a Számvető Blog társszerzője. Örülök, hogy elolvastad cikkemet és remélem hasznosnak találod napi pénzügyeidben. Pénzügyi végzettséggel és 5+ év banki tapasztalat után is úgy érzem, hogy a pénzügyekről mindig lehet újat tanulni. A blog azzal a céllal született, hogy folyamatos tanulással tovább növeljük magunk és mások pénzügyi tudatosságát.

2 hozzászólás

Á · 2019-08-23 - 16:11

Vigyázat átverés!

    Számvető Dani · 2019-08-24 - 07:58

    Kifejted kérlek, hogy pontosan melyik része az átverés?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.